ایشوی پدر : Notification
ورکفلو اصلی : n8n.io - Workflow Automation
یه نوتیف میخوایم به یوزر های عبور قیمت بیت کوین از یک قیمت خاص رو اطلاع بده
ایشوی پدر : Notification
ورکفلو اصلی : n8n.io - Workflow Automation
یه نوتیف میخوایم به یوزر های عبور قیمت بیت کوین از یک قیمت خاص رو اطلاع بده
این هم تایید شد و رفت روی پروداکشن
برای ریلیز های بعدی باید قیمت یا جدا کننده داشته باشه یا بنویسیم 60 هزار
این ورکفلو هست.
هر 5 دقیقه اجرا میشه اما در صورتی که نوتیف ارسال کنه 1 ساعت صبر میکنه و بعد مجدد شروع میکنه به چک کردن
فعلا نوتیف عبور از قیمت 75000 تا 50000 ست شده که هر 5000 تا نوتیف میره
دیدم قیمت هر 10 دیقه آپدیت میشه پس اینم میکنم هر 10 دیقه
یه مشکلی که مطرح شد این بود که اگر نوتیف 50000 رفت دیگه مجدد نوتیف 50000 نره و دیگه فقط به 55 و 45 نگاه کنیم. در واقع به این معنا که نوتیف تکراری ندیم (حالا با هر فاصله ای)
برای این کار باید در قدم اول ست میکردم که هر بار که نوتیف رفت تایمش توی یه شیت ذخیره بشه و بعدش ت.ی اجرا های بعدی چک بشه که حتما 1 ساعت از نوتیف قبلی گذشته باشه
در کنار من قیمت رو هم ذخیره میکنم که بودنم آخرین بار روی چه قیمتی نوتیف رفته. هر بار چک میکنم که قیمت نوتیف جدید با قبلی مساوی نباشن و اگر مساوی بود ارسال نمیشه. بعد از ارسال هر نویتف هم این عدد آپدیت میشه
حتی به نظرم با این فیچر میتونیم محدودیت زمان رو برداریم تا اگر بیت کوین توی یه ساعت یهو مقدار زیادی افت کرد حتی 2 بار نوتیف بدیم چون مهم تر هست. مثلا یه بار میگیم از 55 رد شد و بار بعد میگیم از 50 عبور کرد
@hamidrexa
براش in_app هم اضافه شد
برای اینکه بخاطر نوسان ارور کمتر داشته باشیم اومدم برای نوتیف عبور از 50000 به سمت بالا گفتم از 50200 اگر رد شد بگو از 50 هزار رد شد که نوسانات حول 50 هزار رو کمتر اثر بده.
همچنان بعد از هر نوتیف ارسالی 1 ساعت نوتیفی نمیدیم و همچنین اگر یک بار نوتیف عبور از 50 هزار به سمت بالا رو بدیم دیگه این نوتیف رو نمیدیم تا وقتی یک بار نوتیف عبور از 50 هزار به سمت پایین رو بدیم.
اومدم در واقع یه threshold تعریف کردم به اندازه 200 که بالا و پایین هر قیمت هست
اگر از اونها عبوز کنه نوتیف میدم.
یه سری حالت های مرزی رو هم هندل کردم مثل وقتی که قیمت از 49800 رد شده ولی به 50000 نرسیده و برمیگرده تا از 49800 به پایین رد بشه. در این حالت نباید نوتیف بدیم. من میام میگم اگر میخوایم نوتیف عبور از یک قیمت رو بدیم باید قبلا اون قیمت رو رد کرده باشیم. (با اینکه از قبل از قیمت بالاتر (در اینجا 55000) عبور کرده باشیم و در حال سقوط باشیم.