کد های تخفیف میتونن بدون محدودیت چندین بار استفاده بشن

ایشوی چدر : نیاز به یک api جهت bulk_create کردن کد تخفیف

علارغم اینکه ما فیلد usage_limit داریم و ست هم میشه و حتی چک هم میکنیم که اگر بزرگتر از صفر بود تخفیف اعمال بشه اما جایی از کد این فیلد کم نمیشه و اگر مقدار 1 ست بشه تا ابد 1 میمونه و در نتیجه تا وقتی که تاریخ انقضای اون نگذشته میشه ازش استفاده کرد ( هر تعداد که بخوایم )
برای مثال اگر یه کد تخفیف 100 درصدی برای طرح 1 ماهه بسازیم و فیلد usage_limit رو 1 ست کنیم. کاربر میتونه 100 تا طرح یک ماهه رو به شکل رایگان توی یک روز برای خودش فعال کنه چون عملا ما usage_limit رو در صورت استفاده شدن کد عوض نمیکنیم.

اضافه کردم که در صورتی که یوزر از این کد استفاده کرد هر بار یک واحد از usage_limit کم بشه. در نتیجه چون قبلا مثبت بودن این فیلد قبل از تاثیر دادن چک میشد عملا مشکل حل شده و حالا اگر کد تخفیف 100 درصدی با usage_limit مساوی با 1 بسازیم فقط باهاش میشه یک طرح رایگان فعال کرد و بعدش ارور میده و اعمال نمیشه
ارورش رو هم هندل کرد (کلا هندل نشده بود و فقط منقضی شدن کد تخفیف چک میشد)

image

نمونه اروری که کاربر دریافت میکنه از usage_limit برای کد تخفیف صفر شده باشه
متن ارور و حتی تابعش موجود بود و من فقط اون رو به api ای که فرانت استفاده میکنه اضافه کردم و با فرمت ارور های قبلی براش میفرستم.

مسئله اینه که فقط ارور 404 از سمت فرانت هندل شده بود و اگر 400 میدادم ارور میخورد کلا همه چی و سایت میترکید. سر همین مجبور شدم 404 بدم البته با محمد صحبت کردم که 400 رو هندل کنن. هر وقت هندل کردن من این ارور ها رو با status=400 میدم که درست تر هست
@Mosad